Egy teljesen szubjektív zenei blog

Kísérletezős zenei blog

Kísérletezős zenei blog

Hétvégi lazítás és filozófálás

2017. október 07. - ubk

Itt az ősz, itt van újra. Reggel van, hideg, nyirkos, ködös a hajnal, amikor az út másik felére nem is látsz? Hallgasd meg ezt a számot a Dél-Karolinai Milieu-tól :)

Igazi tájleíró ambient szám, szétesős majd újra összeállós ütemekkel. Nehezen bekategorizálható track, de pont ettől szép. A legeleje mintha a Koyaanisqatsi filmből lépne elő, de utána hangulatot is vált a kopogós ütemek megjelenésével.
Jómagam pár hete egy hűvösebb hajnalon hallottam meg először az egyik netrádión, előtte nem nagyon foglalkoztam Milieu műveivel. Azóta folyamatosan pótolom eme hiányosságomat :)
Pont tegnap mondta az oktatóm (autóra most fogok vizsgázni), hogy az

"Éhes lélek eledele a zene".

Megtetszett ez a mondása, s szerintem igaza is van. Ő mondjuk igazi rocker, tipikus hosszú hajjal, aki időnként hard rock bandáknál dobol, tehát nem biztos hogy ilyen zenére gondolt, de nem is vagyunk egyformák, nem is kell mindenkinek ugyanannak tetszenie - itt én is csak az általam tetszős zenékről írok, s osztom meg veletek. 
Ez a kis ambient szám pedig a lelkemet felmelegíti ezeken a hűvös őszi reggeleken :)
Szép hétvégét mindenkinek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszene.blog.hu/api/trackback/id/tr4612936191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása